OPTIČKA ILUZIJA

Silueta, drvo ili ptice? Prva stvar koju vidite otkrit će najveću grešku koju radite u vezama

pinterest
20.09.2021.
u 08:13

Nakon što prepoznate svoje loše navike, lakše ih je promijeniti

Veze zahtijevaju konstantan rad i predanost od oba partnera, ali ponekad jedan partner može napraviti greške koje mogu upropastiti cijelu vezu. Iako je ponekad teško promijeniti navike, prva stvar koju treba napraviti je prepoznati loše navike. U tome će vam pomoći test osobnosti koji otkriva koji postupci kvare vašu vezu, kako piše Your Tango.

Foto: pinterest

Ako ste prvo primijetili siluetu glave, vaša tjeskoba i anksioznost često se manifestiraju u vašim odnosima, iako to vaš partner ne zna. Predstavljate se kao da ste smireni i hladni, a čak ni vašim najbližima ne pokazujete pravog sebe. Ako ne naučite dijeliti svoje osjećaje s partnerom, riskirate da ih izgubite. Nema ništa loše u tome da svoje nesigurnosti i strahove podijelite s osobom s kojom ste u vezi.

Ako ste prvo vidjeli drvo, vama treba neko vrijeme kako biste uopće ušli u vezu i  priznate da je ta osoba netko na koga možete računati dugoročno. No, vjerojatno ćete postati ljubomorni na partnera kada će provoditi vrijeme s drugima, ali tek nakon što ste neko vrijeme zajedno. Samo zapamtite, važno je imati povjerenja u svog partnera.

Ako ste prvo primijetili ptice, u vašim odnosima nema anksioznosti i neugodnosti. Možda je bilo tek na početku, ali kako se veza razvijala, vaši strahovi su nestajali. Ipak, važno je zapamtiti da bi vaš partner mogao imati određene probleme i strahove te je važno da ih saslušate i pomognete im prevladati ih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?