EVO ŠTO JE NAPRAVIO

Simpatični Ross iz 'Prijatelja' susjedima nije baš simpatičan, a glumci s njim ne pričaju

Profimedia
10.09.2019.
u 18:15

David Schwimmer zamjerio se susjedima kada je srušio kuću koju je kupio, a glumcima iz ?prijatelja' išlo je na živce što mu je slava udarila u glavu.

Serija "Prijatelji" prikazivala se deset godina i glavnim glumcima osigurala je veliku popularnost te puno nula na bankovnim računima.  Slave je nekima od glumaca malo udarila u glavu, a nekim potezima jedan od glumaca uspio je izgubiti povjerenje i naklonost ostalih članova  ove glumačke ekipe.

Riječ je o Davidu Schwimmeru koji je u seriji glumio smotanog Rossa Gelera koji je empatičan prema drugima, ali u stvarnosti David se malo drugačije ponašao. Kada je serija prestala s emitiranjem nije imao značajnijih ponuda za filmove ili serije i posvetio se uglavnom producentskom poslu i to nezavisnih filmova, a u četvrti u New Yorku gdje je kupio kuću brzo je postao omraženi stanar.

Naime, kuća koju je je kupio bila je sagrađena 1852. godine i vrijednost posjeda se prije devet godina, kada je Schwimmer postao vlasnik, procijenila na 4,1 milijun dolara. Vlasti su ga pri kupnji upozorile kako će kuća biti pod zaštitom grada jer se radi o kulturnom dobru. Glumac se na upozorenje oglušio i kuću je srušio, što je njegove susjede uzrujalo pa su po cijeloj četvrti ispisali grafite na kojima je pisalo: Ross Geller nije cool tip. 

Nisu Davidovi susjedi jedini koji nemaju baš lijepo mišljenje o njemu, slično o Davidu misli i ostatak ekipe "Prijatelja" i to su često znali istaknuti u intervjuima. Naime, glumci su krivili Schwimmera što se nakon prestanka prikazivanja serije nije snimio i film "Prijatelji". 

- Ne bih htjela upirati prstom, ali jedina osoba koja nije htjela snimiti film bio je Schwimmer - rekla je u jednom intervju glumica Courteney Cox. Dala je i do znanja kako je bio poprilično umišljen, a slično je jednom prilikom o Davidu rekao i Matt LeBlanc. On se i dalje druži sa svim glumcima iz serije, osim, kako je sam rekao, smotanim Davidom.

Sa seta ove serije nikada nisu izlazile informacije o lošim odnosima među ekipom, ali s vremenom je postalo jasno da David nije dio tima i njegov stav doveo je do toga da kolege više ne pričaju s njim. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?