LIJEČENJE

Vučićev sin koji je obolio od koronavirusa prebačen u privatnu bolnicu

18.04.2020.
u 16:48

Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije, upućen je sa Infektivne klinike, gdje je od 8. travnja liječen od Covid 19, u privremenu bolnicu na beogradskom sajmu, piše Tanjug

To je, kao i kada je hospitaliziran, izazvalo komentare na Twitteru koji se odnose na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsjednica vlade Srbije Ana Brnabić uzvratila je na komentare na Twitteru riječima da "ovakvo licemerje, ovakvo ludilo nije viđeno ni u ovoj zemlji, vjerovatno ni šire", ističući da reagira kao običan čovjek, građanin, prenosi B92

"Ne kao predsednica vlade, već kao običan čovek, građanin ove zemlje, ljudski moram da kažem: ovakvo licemerje, ovakvo ludilo, ovo zaista u ovoj zemlji, a verovatno ni šire, nikada nije viđeno. Evo, stavili ste točku na sve rasprave po objektivnosti, profesionalnosti i nepristrasnosti. Bravo", napisala je Brnabić. 

Podsjetimo, Vučić je na svom instagram profilu prije 10 dana objavio da je njegov sin zaražen koronavirusom.

"Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac je zaražen koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo!” napisao je tada Vučić.

Nakon toga, na konferenciji za novinare, predsjednik Srbije je rekao upravo želju "jedino se nadam da ću dočekati da Danilo ode na Sajam. Nakon Sajma se ide kući", rekao je tada Vučić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije