Majka iz pakla:

Sina je počela silovati kada je imao 4 godine

sdfghfgh
10.02.2017.
u 09:45

Majka je osuđena na 16 godina zbog incesta i seksualnog zlostavljanja sina od njegove 4. godine. Kelly Lynn South (40) iza Louisvillea u Kentuckyju je uhićena u listopadu 2015. godine. Sudac Olu Stevens je također odlučio da se majku doživotno upiše u registar seksualnih prijestupnika. Žena je osuđena na temelju pet točaka optužbe između koji su seksualno zlostavljanje, sodomija i incest. Tijekom ispitivanja žena je policiji priznala da je dječaka tjerala na oralni seks. Zlostavljanje je trajalo od dječakove 4. do 7. godine, piše The Sun. Mediji navode da je majka uhićena kada je imala 38 godina. Tada je puštena uz jamčevinu od 2500 dolara, prenosi 24sata.hr..

Mučenje je trajalo od rujna 2012. do rujan 2015. godine.
- Patnja žrtve je nezamisliva i ona će trajati. Odluke suda ipak su doprinijele pravdi - rekli su tužitelji. U Kentuckyju se seks s djetetom mlađim od 12 godina smatra seksualnim zlostavljanjem prvog stupnja i za to je predviđena kazna između pet i 10 godina zatvora. Kazna za incest s djetetom mlađim od 12 godina kažnjava se s 20 do 50 godina zatvora, piše OpposingViews. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije