najava

Sutra sjednica Predsjedništva BiH

09.05.2017.
u 12:41

Redovita sjednica Predsjedništva BiH će biti održana 10. svibnja 2017. godine (srijeda), u zgradi Predsjedništva BiH s  početkom u 12.00 sati.

Na predložnevnom dnevnom redu između ostalog je Izvješće Vijeća ministara BiH o poduzetim i preostalim aktivnostima u vezi pripreme odgovora na Upitnik Europske unije, Organizacija sastanka Sjevernoatlantskog vijeća na razini stalnih predstavnika i Predsjedništva BiH (NAC+BiH) u razdoblju od 19. do 30. lipnja 2017. godine, Financijska izvješća Središnje banke BiH na dan 31. ožujka 2017. godine, Izvješće o radu Agencije za osiguranje depozita BiH za 2016. godinu, te Financijski plan za 2017. godinu... 

Na predložnevnom dnevnom redu je i Prijedlog odluke o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja
Sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Hrvatske o utvrđivanju granične procedure za željezničke granične prijelaze Šamac-Slavonski Šamac i Čapljina-Metković na mediteranskom koridoru (Koridor Vc), priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije