prognoza

Sljedećeg tjedna u BiH temperature do 28 stupnjeva

vrijeme
21.05.2017.
u 19:09

U ponedjeljak jutro u Bosni i Hercegovini biti će umjereno do pretežno oblačno, a u ostatku dana, uglavnom, očekuje se sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost.

Tijekom poslijepodneva lokalni pljuskvi se očekuju u zapadnim, centralnim i istočnim područjima Bosne, kao i ponegdje u Hercegovini. U Bosni će puhati slab vjetar sjeverog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini, slaba do umjerena bura.

Jutarnje temperature iznosit će od 8 do 13, na jugu od 11 do 16, a dnevne od 18 do 24, na jugu od 24 do 28 stupnja Celzijusa.

U utorak očekuje se nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnje temperature kretat će se od 8 do 13, na jugu od 12 do 17, a dnevne od 18 do 24, na jugu od 26 stupnja Celzijusa, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorloškog zavoda BiH.

U srijedu meteorolozi najavljuju nestabilno vrijeme uz povremene lokalne pljuskove i grmljavinu. U Posavini i Krajini padaline se mogu očekivati tek u večernjim satima. Jutarnje temperature od 8 do 13, na jugu od 12 do 17, a dnevne, uglavnom, od 21 do 28, stupnja Celzijusa.

U četvrtak je moguće nestabilno vrijeme uz povremene lokalne pljuskove. U večernjim satima pljuskovi i grmljavina zahvatit će područja u većem dijelu Bosne. Jutarnje temperature iznosit će od 8 do 14, a dnevne od 17 do 23, na jugu do 27 stupnja Celzijusa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije