zavod za zapošljavanje

Sljedeći tjedan Javni pozivi za programe zapošljavanja u FBiH

zapošljavanje
23.02.2018.
u 17:11

Federalni zavod za zapošljavanje, u suradnji sa županijskim službama za zapošljavanje, sljedeći tjedan objavit će javni poziv za programe zapošljavanja.

Tako će 27. veljače biti objavljen Javni poziv za učešće u Programu sufinanciranja zapošljavanja 2018., a 28. veljače Javni poziv za učešće u Programu sufinanciranja samozapošljavanja Start up 2018.

Za programe zapošljavanja u 2018., kada je u pitanju Tuzlanska županija, planirana su sredstva od oko devet milijuna KM. Za Program sufinanciranja zapošljavanja 2018. u Tuzlanskoj županiji predviđena su sredstva od oko osam milijuna KM, a za Program sufinanciranja samozapošljavanja Start up 2018. oko 1,2 milijuna KM.

Novina je da su ove godine planirane dodatne mjere u okviru Programa sufinanciranja zapošljavanja, a radi se o mjerama Zapošljavanje žena 2018, Doprinos 500 - 2018, Tražim poslodavca 2018 i Služba u zajedničkim projektima 2018. Osim tih mjera, bit će nastavljene i postojeće i to: Prvo radno iskustvo, Prilika za sve, Sezonsko zapošljavanje i Javni radovi.

U okviru Programa sufinanciranja samozapošljavanja Start up 2018. planirane su poticajne mjere: Poduzetništvo za mlade, Poduzetništvo za žene i Poduzetništvo za sve.

Javni pozivi će biti objavljeni tri puta tijekom 2018., priopćeno je iz JU Služba za zapošljavanje TŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?