Studiranje u Mostaru

Iz godine u godinu studiranje u Mostaru sve bolje

'bih...mostar...20.05.2013...sveuciliste mostar career days...karijera dan...zoran tomic foto: zoran grizelj vecernji list'
Foto: 'zoran grizelj vecernji list'
10.05.2015.
u 10:21

Moram istaknuti da su studenti veoma zadovoljni ponudom Studentskog zbora i otprilike tri tisuće studenata pohađa naše tečajeve, kazala je u razgovoru za “Večernji list BiH” Janja Marušić

Mostar je odavno studentski grad, ali ono što raduje je činjenica da iz godine u godinu grad na Neretvi studentima nudi sve više sadržaja, a interes za studiranjem raste. Studentski centar nudi smještaj po povoljnim cijenama, tako da je sve veći broj studenata koji rješenje stanovanja traže baš tu, a ne u privatnom smještaju. Studentski zbor je najviše predstavničko tijelo studenata, a pored svoje osnovne zadaće zastupanja studentskih interesa u tijelima Sveučilišta i drugim organizacijama od značaja za studente, Zbor aktivno radi raznovrsne projekte.

Studentski projekti

- Studentski zbor trenutačno radi na sedam besplatnih tečajeva koje nudi studentima na Sveučilištu u Mostaru i na to smo ponosni. Novina u odnosu na prošlu godinu je tečaj znakovnog jezika koji je naišao na dobar prijem kod studenata. Moram istaknuti da su studenti veoma zadovoljni ponudom Studentskog zbora i otprilike tri tisuće studenata pohađa naše tečajeve, kazala je u razgovoru za “Večernji list BiH” Janja Marušić, predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Kompletan članak s reakcijama studenata čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?