DRAMA U CRNOJ GORI

Snijeg sa krova zgrade pao i zatrpao ženu i dijete, građani ih spasili

22.01.2021.
u 13:27

Samo zahvaljujući sreći i prosebnosti nekoliko mještana, žena i dvogodišnje dijete ostali su neozlijeđeni nakon što se na njih obrušila ogromna količina snijega i leda sa krova zgrade u centru Žabljaka, gradića u Crnoj Gori, piše Antena M.

Oko 16 sati, četvoročlana obitelj iz Risna, pješke se kretala centrom Žabljaka. Dok su prolazili ispred stambeno-poslovne zgrade, sa krova se pokrenula velika količina snijega i leda.

Muškarac i jedno od djece koji su bili ispred prošli su bez posljedica, ali su snijeg i ledenice udarili u ženu i dvogodišnje dijete i potpuno ih prekrili.

Prisebno su reagirali zaposleni u poslovnici "Lutrije" Crne Gore, obližnjeg restorana, a ubrzo i pripadnici policije kao i drugi građani.

Uz pomoć lopata za snijeg i golim rukama hitro su sa njih uklonili velike količine snijega i leda. Pronašli su majku savijenu preko djeteta i evakuirali ih.

Evakuaciju iz snijega i leda sačekala je ekipa Hitne pomoći. Nakon medicinskog tretmana utvrđeno je da nemaju ozčjeda koje bi zahtijevale specijalističke preglede.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?