OPTUŽEN ZA TERORIZAM

Snimao se dok liže police u trgovini i poručio: Tko se boji koronavirusa?

25.03.2020.
u 18:45

Najmanje je 13 saveznih država u SAD-u odlučilo uspostaviti karantenu, a što u prijevodu znači da je riječ o otprilike 150 milijuna Amerikanca ili nešto manje od 50 posto stanovništva

Tko se boji koronavirusa? - upitao je jedan Amerikanac u videu gdje se snimio kako liže police supermarketa Walmart. Cody Pfister (26) iz savezne države Virginija uhićen je nakon što se sporni video proširio svijetom i moguće da će biti optužen za terorizam.

Policiju su navodno kontaktirali i užasnuti gledatelji iz Velike Britanije i Nizozemske, prenosi Mirror.

Čak je i voditelj emisije Good Morning Britain Piers Morgan, zatražio je da se nemarni muškarac zatvori zbog namjernog pokušaja nanošenja štete drugim ljudima.

 

 

Inače, jučer je najmanje 13 saveznih država u SAD-u odlučilo uspostaviti karantenu, a što u prijevodu znači da je riječ o otprilike 150 milijuna Amerikanca ili nešto manje od 50 posto stanovništva, piše CNN.

SAD bi uskoro mogao postati najveće žarište koronavirusa. U ovom trenutku u SAD-u je zabilježeno 53.368 osoba pozitivnih na koronavirus dok je 698 oboljelih izgubilo život. Usporedbe radi, u Italiji koja je trenutno najveće žarište globalne pandemije, trenutno je evidentirano 69.176 zaraženih osoba.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije