KORISNICI OGORČENI

Nakon nekoliko sati proradili Facebook, Instagram i WhatsApp

Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija
Autori: Vecernji.hr, Hina
14.04.2019.
u 15:36

Facebook ima probleme već od ranog jutra da bi sve kulminiralo oko podneva kada su se srušili Instagram i WhatsApp

Brojni korisnici danas su primijetili probleme s Facebookom, Instagramom i WhatsAppom. Kako je objavljeno oko podneva društvene mreže nisu bile u funkciji. Facebook je imao probleme već od ranog jutra da bi sve kulminiralo oko podneva kada se srušio Instagram i WhatsApp. 

Zbog tehničkih poteškoća društvenim mrežama nisu mogli pristupiti korisnici iz Europe, Malezije i dijelova SAD-a. Stranica Down Detector, koja prati probleme u radu najpopularniih svjetskih internet stranica, registrirala je da se nešto događa, a korisnici su također izvijestili o problemima.

Oko 14 sati neki korisnici mogli su s manjim poteškoćama pristupiti društvenim mrežama, da bi oko 15 sati sve proradilo. Još uvijek nije poznato što je uzrokovalo pad. 

Prije mjesec dana najveći pad Facebooka Podsjetimo, prije mjesec dana dogodio se najveći pad Facebooka u povijesti, gdje su njene aplikacije prestale raditi diljem svijeta.

Nestanak usluge trajao je najmanje 12 sati u više područja diljem svijeta, a najveći udar bio je u Sjevernoj Americi i Europi, prema podacima internetske stranice za praćenje rada stranica downdetector.com.

Nakon objave da ima problema Facebook je ostao bez komentara gotovo 24 sata prije nego što su objavili objašnjenje i ispriku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?