Zenica

Što građani trebaju znati o uredima za pritužbe javnosti?

mup zdz
08.01.2016.
u 10:46

Povjerenstvo za nadzor rada policije Skupštine Zeničko-dobojske županije, u svrhu promocije uloge i značaja Ureda za pritužbe javnosti Ministarstva unutarnjih poslova ZDŽ, organizira panel raspravu/okrugli stol o temi “Što građani trebaju znati o Uredu za pritužbe javnosti”. 

U radu okruglog stola, kao uvodničari, sudjeluju predsjedavajuća Skupštine ZDŽ Draženka Subašić,  predsjedavajući Povjerenstva za nadzor rada policije Skupštine Jasmin Duvnjak, predsjedavajući Ureda za pritužbe javnosti Mladen Veseljak, ministar unutarnjih poslova ZDŽ Nikola Arsenić, načelnik Jedinice za profesionalne standarde MUP-a ZDŽ Avdo Čizmić i tajnik Skupštine ZDŽ Ibrahim Avdagić, javlja Fena.

Svoj doprinos u raspravama o toj temi dat će i drugi predstavnici zakonodavne i izvršne vlasti Zeničko-dobojske županije, predstavnici akademske zajednice, nevladinog sektora i građani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije