prognoza

Stigla očekivana promjena vremena: Kiša i pad temperature

kisa
Goran Stanzl/PIXSELL
03.09.2019.
u 07:18

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežito oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju u zapadnim i sjeverozapadnim područjima, gdje će biti i intenzivniji, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Poslijepodne se oborine očekuju i u ostatku zemlje. Do kraja dana, oborine će oslabiti, a mjestimično i prestati. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjevernog smjera, a u Hercegoivni na trenutke i pojačana bura. Jutarnja temperatura od 12 do 17, na jugu do 20, a najviša dnevna od 20 do 26 stupnjeva.

Umjereno do protežito oblačno vrijeme bit će i sutra. 

Poslijepodne, u središnjim i jugozapadnim područjima sa slabom kišom ili kratkotrajnim pljuskom. Jutarnja temperatura od 7 do 13, na jugu do 16, a najviša dnevna od 20 do 26, na jugu i sjeveroistoku do 30 stupnjeva.

Slično vrijeme očekuje nas i u srijedu,, umjereno do pretežito oblačno vrijeme. 

U jutranjim satima kiša se očekuje ponegdje u sjevernim područjima. Tijkom dana u središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima. 

Jutarnja temperatura od 10 do 15, na jugu do 18, a najviša dnevna od 19 do 25, na jugu i istoku do 30 stupnjeva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?