PRVI TENISAČ SVIJETA

Stigli rezultati: Novak Đoković pozitivan na koronavirus, zaražena mu i supruga!

23.06.2020.
u 14:15

Đoković je jučer stigao u Beograd nakon što je napustio Zadar, a u Srbiji je obavio testiranje na koronavirus. Uz njega, test na COVID-19 odradili su i supruga Jelena (34), sin Stefan (5) i kći Tara (2).

Novak Đoković u Beogradu je napravio test na koronavirus, a sada su stigli rezultati. Prvi tenisač svijeta je pozitivan, prenose tamošnji mediji. Zaražena je i njegova supruga Jelena.

Đoković je jučer stigao u Beograd nakon što je napustio Zadar, a u Srbiji je obavio testiranje na koronavirus. Uz njega, test na COVID-19 odradili su i supruga Jelena (34), sin Stefan (5) i kći Tara (2). Podsjetimo, u nedjelju je stigla šokantna vijest kako je finale Adria Toura otkazano jer je bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom. Nakon toga su teniske zvijezde koje su nastupile na turniru  dovezene ispred zgrade poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru gdje ih je dočekao glavni epidemiolog zadarske županije dr. Alan Medić. 
Od 22 testiranih 19 ih je negativno, a zaraženi su dvojica su Dimitrovljev trener Christian Groh, kondicijski trener Novaka Đokovića Marco Panichi te Borna Ćorić. Đoković je tada odbio testiranje već je produžio u rodnu Srbiju gdje je to napravio. Inače, srpski tenisač je poznat kao protivnik obaveznog cijepljenja. - Nisam za cijepljenje i ne bih volio da me netko na nešto prisiljava. Imam svoje mišljenje o tome i hoće li se ono promijeniti, ne znam. Svjestan sam da je virus opasan, ali mislim da postoji neka vrsta cenzure medicinskih stručnjaka koji govore o nekim drugim rješenjima. Više bih volio da se priča o imunitetu - rekao je Đoković.

Dodajmo i da je sinoć objavljeno da se koronavirusom zarazio i srpski tenisač Viktor Troicki koji je s Đokovićem igrao na beogradskom dijelu Adria Toura.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?