Uskoro

Stiže promjena vremena, temperature će rasti

18.01.2021.
u 15:48

Nakon kratkog razdoblja s izuzetno niskim temperaturama zraka, u Bosnu i Hercegovinu stiže promjena vremena.

Prema prognozi meteorologa iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u četvrtak će već i jutarnje temperature zraka iznositi od 0 do 5 stupnjava dok će dnevne dosezati 12 stupnjava Celzijusa.

U utorak u Bosni i Hercegovini će veći dio dana preovladavati pretežito sunčano vrijeme. Više oblačnosti u jutarnjim satima na istoku Bosne. U večernjim satima naoblačenje u Hercegovini i jugozapadu Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -4°C, na krajnjem jugu zemlje od -4 do 0°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 4°C, na jugu zemlje do 7°C.

U srijedu pretežito oblačno se prognozira na području Hercegovine, zapada i jugozapada Bosne gdje lokalno može pasti malo kiše. U većem dijelu Bosne mala do umjerena oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0°C, na krajnjem jugu i lokalno u Krajini do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9°C.

U četvrtak pretežito oblačno vrijeme se prognozira na području Hercegovine, zapada u jugozapada Bosne gdje lokalno može pasti malo kiše. U većem dijelu Bosne umjerena oblačnost. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 12°C.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije