SIP BIH

Stolac i dalje "na čekanju", bez odluke o poništenju izbora

cik
Foto: N1
1/2
25.10.2016.
u 14:03

U zgradi Središnjeg izbornog povjerenstva BiH završena je hitna sjednica SIP-a. Ni danas na dnevni red nije uvrštena odluka o poništenju izbora u Stocu. Prijedlog odluke o poništenju izbora u Stocu člana SIP-a Suada Arnautovića odbijen je nakon glasovanja o dnevnom redu sa 4:3 glasova.

Članovi Vlado Rogić i Stjepan Mikić traže da se prije odluke o poništenju izbora u Stocu pokrene postupak protiv onih koji su opstruirali izbore.

"Prošlo je 25 dana, dajte da donesemo odluku o poništenju u Stocu, ja više javnosti ne mogu objasniti što je nema", kazao je predsjednik SIP-a Ahmet Šantić, javlja N1. 

U Stocu je 2. listopada u popodnevnim satima, tijekom održavanja lokalnih izbora u BiH, prekinut izborni proces jer je na određenom biračkom mjestu došlo do nasilja i fizičkog sukoba jednog od kandidata i dužnosnika Općinskog izbornog povjerenstva Stolac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?