Bošković odgovorio Kaplanu

"Stolac je danas najdemokratskiji grad, izvučene su pouke iz 2016."

stolac
15.11.2020.
u 18:38

U Stocu je do sad svoje pravo glasa iskoristilo oko sedam tisuća gađana od 11.269 prijavljeni, potvrdio je za Klix.ba predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Miroslav Marić.
"Prema pristiglim podacima do 16 sati je na izbore izašlo 60,47 posto građana", kaže Marić. On ističe da se do sada izborni proces u gradu na Bregavi odvija bez problema i incidenata.

Međutim Salmir Kaplan (SDA) koji je na prošlim izborima napravio neviđenu sramotu tučnjavom na biralištu, te je kažnjen zbog ometanja izbornog procesa istaknuo je da se i danas događaju nepravilnosti.

Aktualni načelnik Općine Stolac i kandidat HDZ-a BiH za novi mandat prvog čovjeka općine na Bregavi Stjepan Bošković, odgovorio mu je da to nije točno i da je Stolac demokratski grad.

"Sve što se na današnji dan događa je nešto što ohrabruje u Stocu, a to je da se uistinu događaju demokratski izbori i da ljudi po svome nahođenju izlaze i glasaju. Ja se nadam da će ishod izbora biti takav, da tko god bude načelnik i u općinskom vijeću da će raditi na dobrobit svih građana i Općine Stolac. Za sve navode postoje prigovori Općinskom izbornom povjerenstvu. Oni se mogu raditi za sve nepravilnosti koje se događaju, ali slušajući danas medijska izvješća diljem BiH mislim da je Stolac danas najdemokratskiji grad i da je najmanje bilo izbornih nepravilnosti u Općini Stolac. Mislim da ona škola koja je bila 2016. godine je svima bila jedna pouka da mi uistinu ovdje moramo živjeti zajedno i zajedno naš grad izgrađivati i našu općinu bez obzira ko bude načelnik", kazao je Bošković za Klix.ba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije