ne baš tako brzo

Stručnjaci otkrivaju kada ćemo moći na ljetovanje

13.04.2020.
u 21:05

​Nažalost, većina aranžmana za ljeto 2020. je otkazana. Prema prognozama stručnjaka, za putovanja bi trebalo sačekati ranu jesen.

Značajan broj turista je već uplatio svoje "first minute" ponude, dok se ostatak pita hoće li uopće ove godine vidjeti more, pišu Nezavisne novine. 

Asocijacija neovisnih turističkih operatera iz Britanije navodi kako bi, ako budemo imali sreće nakon tri mjeseca mogli očekivati da se stvari krenu smirivati, piše Daily Express.

Tvrde kako je za početak najbolje da se putuje po svojoj zemlji, a da se ne ide u inozemstvo. S tim stavom je suglasan i epidemiolog Predrag Kon koji je rekao kako ne zna što je to što bi natjeralo nekoga da nakon ovakve epidemije po svaku cijenu mora otići na ljetovanje.

Trenutne prognoze epidemiologa su da će putovanja u inozemstvo biti moguća u rujnu ili listopadu. 

Smatra se kako će ovogodišnje jesenje i zimske destinacije biti traženije nego ikada zbog toga što će veliki broj ljudi propustiti ljetnu sezonu.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije