SIGURNI ZNAKOVI

Stručnjakinja objasnila: 'Ovo sve žene rade kad im se netko sviđa...'

shutterstock
20.01.2021.
u 21:52

Kad se sljedeći put nađete s curom na spoju, dignite se od stola i idite do toaleta, a putem se okrenite: vjerojatno ćete ju vidjeti kako namješta kosu, rekla je muškarcima stručnjakinja Jana Hocking

Za sve muškarce koje su žene svojim ponašanjem i 'signalima' uspjele zbuniti - pa više nisu bili sigurni koketiraju li one s njima ili ne - stručnjakinja za ljubavne odnose Jana Hocking otkrila je kako se pripadnice nježnijeg spola ponašaju u prisustvu svojih simpatija. 

1. Popravljaju kosu čim uđete u prostoriju

Ženama je kosa jako bitna i doslovno im dan može o ovisiti o otme jesu li zadovoljne kako izgleda (u engl. je poznata i fraza 'bed hair day'...) - Kad se sljedeći put nađete s curom na spoju, dignite se od stola i idite do toaleta, a putem se okrenite: vjerojatno ćete ju vidjeti kako namješta kosu - kaže Hocking, a ako joj se zaista sviđate, isto će napraviti i kad neočekivano uđete u prostoriju... 

2. Smiju se i kad niste pretjerano duhoviti

Kad nam se netko sviđa stalno ćemo se smijati, čak i ako ono što priča nije smiješno. - Razlog je to što želimo da se kraj nas osjećate dobro, a za to nam nije problem ni prenaglasiti neke reakcije - rekla je Hocking.

3. Kad se nađete, krenut će vas poljubiti ili zagrliti

Bilo kakav izgovor za 'slučajni' dodir obično je siguran pokazatelj simpatije, pa nemojte pretjerivati s parfemima ili after shaveom poručila je Hocking muškarcima, jer preintenzivni mirisi nisu privlačni.     

4.  Često pogledavaju prema vama

Naravno da djevojka kojoj se sviđate želi znati gledate li prema njoj, pa ako u sobi punoj ljudi primijetite da pogledava prema vama, možete to shvatiti kao signal da nešto poduzmete, rekla je Hocking za The Sun.

5. Često dodiruju kosu i nakit

U prisustvu simpatije žene si znaju nesvjesno dodirivati kosu ili se igrati s ogrlicom, da ih to odvrati od nervoze zbog njegove prisutnosti. Osim toga, Hocking kaže kako iz tih pokreta ponekad zrači i suptilna seksualna energija, čega je svjesna svaka djevojka

6. Traže pomoć za nešto mogu i same

Ovo je možda i najjasniji dokaz da žena prema nekome gaji simpatije, jer se odriče svoje samostalnosti da bi sebe prikazala 'bespomoćnom', kaže Hocking, a većina muškaraca ipak voli pomoći 'dami u nevolji'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?