PREMA OSJEĆAJIMA

Stručnjakinja otkrila kako znati hoće li veza potrajati ili je ipak kratkotrajna: 'Zamislite jednu stvar...'

par, veza
shutterstock
09.07.2021.
u 20:30

Kaže kako to uvijek radi nakon nekoliko spojeva ili nakon tri mjeseca veze, a uvijek joj je pomoglo u njezinoj konačnoj odluci.

Mnoge žene imat će iskustvo sa savršenim muškarcem, no neće znati je li on ‘onaj pravi’. Srećom, jedna stručnjakinja za spojeve osmislila je jednostavan test od dvije sekunde koji će vam pomoći da utvrdite trebate li se vjenčati ili će veza biti kratkotrajna.

Jana Hocking za The Sun je objasnila da je osmislila način na koji će odlučiti je li to sigurna veza ili ipak samo malo zabave, a sve što trebate napraviti je zamisliti jedan scenarij.

- Obično to radim nakon nekoliko spojeva, recimo nakon tri mjeseca veze. Dobro pogledam momka i zamislim se na početku našeg vjenčanja. Tada zamislim u sebi: ‘Kada bih stigla do crkve i vidjela njega da me čeka na kraju prolaza, bih li bila uzbuđena što ga vidim te pomislila kako imam sreće što je moj ili bih pomislila; U redu, on je stvarno dobra osoba i pretpostavljam da bih mogla imati pristojan život s njim' - ispričala je.

Stručnjakinja za spojeve objasnila je da ako pomislite na prvi način, trebali biste ostati s njima, međutim, ako više naginjete prema drugom, onda je najbolje prekinuti vezu.

- Druga opcija ne nudi izvanrednu ljubav, ona nudi sigurnu ljubav - zaključila je Jana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije