ČEKA SE POTVRDA

Suarez se dogovorio s Juventusom, uzet će talijansku putovnicu

07.09.2020.
u 10:04

Medijski izvještaji u Španjolskoj i Italiji govore da je Juventus postigao dogovor s Barcelonom i nogometašem Luisom Suarezom te da će uskoro uslijediti realizacija transfera.

Suarez je prihvatio ponudu Bianconera, a to je dvogodišnji ugovor vrijedan 10 milijuna eura po sezoni. Također, postoji i opcija produženja suradnje na još jednu sezonu.

Tuttomercato piše da je Barca spremna ovog ljeta pustiti Suareza bez odštete, a Juve bi platio samo nominalnu kompenzaciju koja iznosi oko 1,5 milijun eura, nešto slično što je učinila Sevilla kada je u svoje redove iz Barce vratila Ivana Rakitića prije nekoliko dana.

Mundo Deportivo piše da će se Suarez pojaviti u talijanskom konzulatu kako bi uradio test talijanskog jezika i predao dokumente za talijansku putovnicu jer na ovaj dokument ima pravo zbog svog porijekla. Na taj način bi se mogao registrirati u Seriji A kao igrač iz Europske unije i osloboditi jedno mjesto u ekipi Juventusa za strance.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?