Hrvatski narodni sabor

Sućut obitelj poginulog hrvatskog vojnika i potpora pripadnicima OSBiH u Afganistanu

24.07.2019.
u 18:37

Hrvatski narodni sabor oštro osuđuje napad bombaša samoubojice u Kabulu u kojem su teško ranjena tri hrvatska vojnika, od kojih je jedan, na žalost, preminuo i ovim putem izražavamo sućut vodstvu RH, ministarstvu obrane RH i obitelj poginulog vojnika, priopćeno je iz HNS-a

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović iskazao je potporu Oružanim snagama BiH i našim vojnicima koji daju svoj obol u misiji potpore miru u Afganistanu. 

Čović je istaknuo da BiH kao država mora i dalje davati svoj konkretan doprinos uspostavi mira sudjelovanjem pripadnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine u mirovnim misijama NATO-a u svijetu, što je potvrdio i prilikom svoje posjete kontingentu vojske BiH u Afganistanu pretprošle godine. 

Sudjelovanja postrojbi Oružanih snaga BiH u operacijama potpore miru, naglašena je posvećenost i ustrajnost u borbi protiv terorizma, priopćeno je. 

Ključne riječi
HNS

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije