Nekretnina i 7 milijuna kn

Sud prihvatio jamčevinu za Mamića

Zdravko Mamić
Željko Lukunić/PIXSELL
14.12.2015.
u 11:11

Izmijenjeni prijedlog jamčevine sastoji se od kombinacije nekretnina i gotovine. Sud je to prihvatio. Kad USKOK primi rješenje Županijskog suda, odlučit će o žalbi

Sutkinja istrage Županijskog suda u Zagrebu Erna Dražančić prihvatila je novu ponudu obrane Zdravka Mamića. Mamić je, kako bi se branio sa slobode, ponudio kao jamčevinu jednu nekretninu u Samoboru i 7 milijuna kuna. 

No to ne znači da će Mamić i sigurno na slobodu jer Uskok ima pravo u roku od tri dana podnijeti žalbu na ovu odluku suda.

- Sutkinja istrage prihvatila je prijedlog obrane Zdravka Mamića. Radi se o jamčevini koja je dijelom određena u hipoteci koja se nalazi na nekretnini u Samoboru, cirka polovica toga, a preostali dio je ponuđen u gotovom novcu. Treba sačekati pravomoćnost odluke, nakon čega treba izvršiti upis hipoteke na ovu kuću te uplatiti iznos novca na račun suda. Onda se Zdravko Mamić poziva pred sutkinju istrage i daje obećanje da neće ometati kazneni postupak, nakon čega može na slobodu - rekao je glasnogovornik Županijskog suda Krešimir Devčić.

Video možete pogledati na https://youtu.be/2TSThKO3rsA

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije