Večeras u Širokom Brijegu 20. izdanje likovnog projekta „Privatno i javno“

Sudjeluje 38 umjetnika iz BiH, Hrvatske, Njemačke, Srbije i Sjeverne Makedonije

22.07.2022.
u 12:59

Večeras, 22. srpnja, s početkom u 18.30 sati, u organizaciji likovne udruge ULU-a En Face, u vrtu atelijera Vučković i NV galeriji u Širokom Brijegu bit će otvoreno jubilarno 20. izdanje renomiranog likovnog projekta „Privatno i javno“, što su ga prije dva desetljeća osmislili Dragana Nuić-Vučković i njezin muž Nikola Vučković, umjetnici i predavači na širokobriješkoj Akademiji likovnih umjetnosti u okviru Sveučilišta u Mostaru.

Bit će izložena djela 38 umjetnika iz BiH, Hrvatske, Njemačke, Srbije i Sjeverne Makedonije. Mladim autorima bit će dodijeljene nagrade „Nikola Vučković“, koja nosi naziv po preminulom akademskom kiparu i likovnom pedagogu, jednom od utemeljitelja ovog likovnog projekta. U okviru 20. izdanja likovnog projekta „Privatno i javno“ u NV galeriji bit će otvorena samostalna izložba akademskog kipara Dejana Pranjkovića „Indistria/Steampunk“, autora koji je na ovoj jedinstvenoj likovnoj manifestaciji 2017. godine bio  nagrađen. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije