NOGE U GIPSU

Sunita stigla u bolnicu s jakom policijskom pratnjom

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/4
30.10.2019.
u 10:45

Za sada se, prema svemu sudeći, nagađa kako se radi o zločinu iz strasti, a ne naručenom ubojstvu.

Bivša miss BiH, Sunita Hindić-Bošnjaković, stigla je, s jakim policijskim osiguranjem i obje noge u gipsu, na kontrolni pregled u Županijsku bolnicu "Safet Mujić" u Mostaru.

Podsjećamo, bivša je misica optužena za ubojstvo Nine Ivankovića, hercegovačkog poduzetnika. Pucala je iz vatrenog oružja te je Ivanković bio na mjestu mrtav. Nakon toga se predala policiji sa slomljene obje noge tvrdeći kako ih je slomila skačući u rijeku, što se pokazalo nemogućim. Pojavio se svjedok u cijelom slučaju, a kriminalističko istraživanje još nije gotovo.

Prije dva tjedna oglasila se njezina odvjetnica tvrdeći kako će njezina klijentica, optužena Sunita, najvjerojatnije morati na operaciju zbog teškog prijeloma kostiju. Sudac Marin Zadrić odredio je optuženoj misici pritvor zbog opasnosti od bijega. Slučaj se još polako raspetljava, a konačnim policijskim izvještajem, cijela će priča dobiti pozadinu. Za sada se, prema svemu sudeći, nagađa kako se radi o zločinu iz strasti, a ne naručenom ubojstvu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?