Putuju BiH i susjedstvom

Supružnici s 80 godina na leđima oldtimerom putuju po cijeloj BiH i susjedstvu

06.09.2017.
u 11:00

Filmsku groznica” Dana hrvatskoga filma u Orašju, prilika je za različite susrete, pa tako i one Oldtimer kluba “Posavac” Orašje. Susretom zaljubljenika savršenih “klasika” diljem BiH i RH, obilježili su 20. rođendan. Ponosno su izglancali i u punom sjaju provozali svojih 100-njak metalnih ljubimaca, piše Večernji list BiH. Vozili su nevjerojatne primjerke autoindustrije, ševrolete, popularne “fiće”, mercedese iz prošlog stoljeća, ali još u punom pogonu... Upravo takav smo primijetili kod bračnog para 80-godišnjaka Mile i Radice Kelava, koji su na susrete u Posavinu stigli čak iz Širokog Brijega.

Uživanje u mirovini

“Volimo Posavinu i stara vozila, pa smo ovdje zapravo svake godine na susretima u Orašju. Naš je “merdžo” iz 1983., sluša nas, pa smo ovih 300-tinjak km prešli bez ikakvih problema, uz zaustavljanja koja uvijek prate radoznali pogledi, a to nam godi, kaže nam Mile. 

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije