pozvala policiju

Svećenica dobila pošiljku pa se šokirala kada je otvorila paket i vidjela što je u njemu

asd
25.04.2017.
u 21:45

Pošiljka je poslana iz Kalifornije, odnosno Sacramenta u predgrađe Philadelphije, a svećenica je odmah pozvala policiju kada je otvorila paket

Policija istražuje tko je poslao 4,5 kilograma marihuanesvećenici koja je ostala u šoku kada je otvorila paket koji je stigao na adresu njezine crkve. 

Pošiljka je poslana iz Kalifornije, odnosno Sacramenta u predgrađe Philadelphije, a svećenica je odmah pozvala policiju kada je otvorila paket. 

Droga je bila zapakirana u plastičnu posudu u kartonskoj kutiji koju je dostavila kurirska služba United Parcel Service. 

No žena koja ju je dobila svećenica je u crkvi i ona tvrdi kako paket nije namijenjen njoj. Policija vjeruje da je paket trebao preuzeti netko drugi, ali nije u tome uspio. 

Svećenica je zbog droge uznemirena i u strahu da bi joj netko mogao pokucati na vrata i tražiti marihuanu, no policija se nada da će preko videonadzora s mjesta pošiljke uspjeti otkriti pošiljatelja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije