prirodna ljepota

Tehnika šminkanja sa tri proizvoda postaje sve popularnija

sminkanje
27.01.2022.
u 19:44

Novi je trend naglašavanje prirodne ljepote, svježeg i blistavog izgleda bez umjetnih trepavica i teške šminke što svakako pozdravljamo

Naznaka da prirodna ljepota sve više dolazi do izražaja razvija se već posljednje dvije godine kada je skincare stigao u prvi plan.

Danas, kao što možemo vidjeti i po revijama svjetskih modnih kuća, podočnjaci se prestaju prikrivati, pjegice se puštaju da dišu, a konture gotovo da potpuno izostaju iz naših make up rutina. 

Novi je trend naglašavanje prirodne ljepote, svježeg i blistavog izgleda bez umjetnih trepavica i teške šminke što svakako pozdravljamo. Upravo ovaj trend dokaz je da za dobar, lagani make up ne treba puno, posebno ako je riječ o make upu za dan, piše ljepotaizdravlje.hr.

Strobing tehnika (konture, proizvodi za sjenčanje i highlighteri) lagano pada u zaborav i na tron sjeda Non-touring tehnika kojoj je prioritet upravo to – blistavost i svježina na licu.

Bit cijele tehnike je da se ne koristi više od tri proizvoda, već ide lagani strobing i highlighter pomoću kojeg će koža izgledati blistavo. 

Važno je da minimalizirate rutinu šminkanja kako biste proizveli prirodan izgled. Sve što vam je potrebno su primer, BB ili CC krema i highlighter.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije