VEZA NA KUŠNJI

Testirala dečka sa seksi plavušom, a njegova reakcija iznenadila je sve

15.05.2017.
u 09:23

Djevojka je pokušala otkriti bi li je dečko s kojim je dvije godine u vezi prevario

Da nisu svi muškarci skloni varanju mnogo je primjera, no jedan takav to je i javno pokazao, a da pritom uopće nije znao da će njegovo odbijanje zgodne plavuše završiti na internetu. Njegova djevojka prijavila se u emisiju 'To Catch a Cheater' koja se snima u SAD-u, a kojoj je cilj otkriti muškarce koji bi prevarili svoje partnerice s potpuno nepoznatom ženom.

I dok su brojni muškarci nasjeli na igru seksi plavuše, jedan je pokazao da ima i onih poštenih. Muškarac je tako sjedio na terasi restorana kada mu je prišla zgodna djevojka i upitala ga za pomoć.

Počela je razgovarati s njim i otvoreno mu ponudila da se nađu. No, on joj je rekao da ima planove sa svojom djevojkom.

No, plavuša je bila uporna i svejedno mu ponudila svoj broj telefona. No, on je i to odbio i svojom reakcijom oduševio sve, a osobito svoju djevojku s kojom je dvije godine u vezi.

Voditelj emisije na kraju je priznao kako 'uhvate' puno takvih muškaraca koji ne bi prevarili, ali ih ne objavljuju jer su jednostavno - dosadni.

 

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?