SNIMKA ULTRAZVUKA

Tinejdžericu šokirala fotografija nerođene kćeri: Nikad nisam vidjela ovako nešto

12.09.2019.
u 18:00

Kada je pogledala snimku, ultrazvuk je pokazivao bebino lice, no dijete je širom otvorilo oči pa je izgledalo poprilično zastrašujuće

Iyanna Carrington (17) iz Richmonda u američkoj saveznoj državi Virginiji iznenadila se kada je vidjela svoju ''vražju bebu'' na snimci ultrazvuka.

S obzirom na to da je bila u 24. tjednu trudnoće,. očekivala je da će vidjeti predivno lice svoga nerođenog djeteta, no umjesto toga doživjela je šok.

Kada je pogledala snimku, ultrazvuk je pokazivao bebino lice, no dijete je širom otvorilo oči pa je izgledalo poprilično zastrašujuće.



 

No liječnica koja je radila pregled ultrazvukom odmah je mladoj majci rekla da beba izgleda potpuno normalno te da nema razloga brinuti se.

Otkrila joj je i kako nosi kćer, a mlada majka fotografiju djevojčice odmah je objavila na društvenim mrežama.

– Nikad nisam vidjela ovako nešto. Išla sam vidjeti je li dječak ili djevojčica. Već volim ovu vražju bebu jako mnogo – napisala je 17-godišnjakinja i dodala:

– Pokazali su mi lice i izgledalo je normalno. Onda je sestra potvrdila da je djevojčica, a to sam predosjećala. Tada se vratila na njezino lice i ona me tako pogledala. Rekla sam da izgleda poput duha, a liječnica mi je rekla da je to normalno – rekla je majka, piše Daily Mail.

Fotografija bebe odmah je postala hit na internetu, no neki nisu povjerovali da je to prava snimka s ultrazvuka.

– Neki misle da je lažno, no to je stvarno moja beba. I njezin otac je bio tamo, smijali smo se. Već sada se vidi koliko je lijepa – dodala je tinejdžerica.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?