Prognoza

Tjedan pred nama u znaku kišnog i toplog vremena

10.02.2016., Zagreb - Kisno jutro u sredistu grada. Kisa i prohladno vrijeme od ranog jutra su natjerale gradjane da se toplije obuku i ponesu kisobrane. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
15.02.2016.
u 08:00

Prema prognozama FHMZ-a cijeli tjedan u BiH će obilježiti oblačno vrijeme s kišom. Danas će u BiH biti pretežno oblačno vrijeme s kišom u većini područja. U središnjim, istočnim i sjeveroistočnom područjima Bosne oborine povremene i slabog intenziteta. Intenzivnije oborine se očekuju u Hercegovini i JZ Bosni, praćene grmljavinom. Očekivana količina oborina između 40 i 60 mm, a u jugozapadnim dijelovima i do 70 mm. Prema kraju dana prestanak oborina. Vjetar u Bosni umjeren, a u Hercegovini umjeren do pojačan južnog smjera. Najviša dnevna temperatura od 10 do 16°C. Sutra u sjevernim područjima Bosne pretežno oblačno vrijeme. U ostatku zemlje malo do umjereno oblačno, mjestimično sa sunčanim razdobljima. Krajem dana jače naoblačenje uvjetovat će kišu u Hercegovini, zapadnim i SZ područjima Bosne, a tijekom večeri i u središnjim dijelovima. U srijedu u Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom tijekom prijepodneva. U ostatku zemlje malo do umjereno oblačno i sunčano, uz postupno naoblačenje poslijepodne i večernjim satima. U četvrtak u Hercegovini i istočnoj Bosni pretežno oblačno vrijeme s kišom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?