MISLILI DA SE ŠALI

Tony Cetinski razočarao fanove na koncertu rekavši da im neće pjevati skupe hitove, pjevač se brzo oglasio o svemu

01.09.2022.
u 09:39

Kada je publika shvatila da se Tony neće vratiti, ostali su u čudu i nisu krili svoje razočaranje i bijes

Popularni pjevač Tony Cetinski održao je koncert u Crnoj Gori, u gradu Baru i tom prilikom, kako piše b92, napravio nepotrebnu dramu. Naime, Tony se nakon sat i pol pjevanja publici obratio riječima koje su većinu razočarale i razljutile.

Cetinski je pjevao u sklopu manifestacije ‘Ljeto sa zvijezdama‘ koju je organizirala Turistička organizacije Crne Gore.

‘Budući da je koncert platila Turistička organizacija Crne Gore, a ne vi, koncert je za vas besplatan, tako da vam večeras neću otpjevati moja tri skupa hita‘, navodno je rekao Tony.

Publika u Baru je nakon ove rečenice mislila da se radi o šali, s obzirom da se Cetinski često šali tijekom svojih nastupa, no nije bila u pitanju šala i pjevač se nakon toga više nije vratio na pozornicu.

Kada je publika shvatila da se Tony neće vratiti, ostali su u čudu i nisu krili svoje razočaranje i bijes koji su kasnije podijelili na društvenim mrežama.

‘Ovo je neprofesionalno ponašanje i nepoštovanje publike koja je došla čuti tvoje pjesme!‘, ‘Sramota‘, napisali su razočarani Tonijevi obožavatelji.

Tony Cetinski se na svojem Facebooku osvrnuo na sporni koncert i ponudio objašnjenje. U pitanju je, kaže, nesporazum.

‘Zahvaljujem se divnoj publici i TZ Bara koji su odmah shvatili da se radi o tehničkoj grešci i da nikad ne bih skratio koncert, a kamoli uvrijedio publiku i organizatore.

Dogodila se tehnička greška, tehničar na razglasu nije shvatio da je moj silazak s bine bio poziv na bis, pa je umjesto mog povratka na pozornicu, publici puštena glazba što je sugeriralo kraj koncerta.

I mom bendu i meni je žao zbog nastalog nesporazuma. Volim vas sve i vidimo se na nekom od idućih koncerata‘, napisao ej Tony na Facebooku.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?