ŠTO IM SE MOTA PO GLAVI

Top 10 stvari kojih se muškarci boje

Thinkstock
08.12.2017.
u 10:25

Iako su pripadnici jačeg spola i muškarci imaju svoje strahove.

Često ih vrlo vješto skrivaju, no sigurno je da im se motaju po glavi. Donosimo top 10 stvari kojih se muškarci boje!

1. Izjavljivanje ljubavi 

I dok neki muškarci dobro znaju ljubavnim gugutanjem doći do svog cilja, većini muškaraca teško je preko usana prevaliti pokoju ljubavnu izjavu. Boje se reakcije, ali i posljedice tih izjava, pogotovo ako nisu sigurni u osjećaje druge polovice. Dosta njih će zbog toga ljubav izraziti djelima, a ne riječima. 

2. Strah od obaveze 

Kada ih se prerano tjera na vezivanje muškarce uhvati panika, jer jednostavno nisu spremni. Treba im vremena da upoznaju djevojku i da osjete da je to to, prije nego stvari postanu ozbiljne. 

3. Kad kuha njihova ljubljena

'Moja mama to ne radi tako' rečenica je koje se ježi svaka djevojka, pogotovo ona koja je početnica u kuhanju. Upravo je to i jedan od muških strahova - hoće li ostati gladni uz kuhinju svojih odabranica ili još gore - hoće li 'zaraditi' trovanje hranom?!

4. Prazan hladnjak bez piva

Omiljeno muško piće obavezni je saveznik bilo da se radi o zabavi u društvu ili o solo opuštanju. Stoga je stresno kada muškarac otvori vrata hladnjaka i nakon nervoznog prekapanja polica shvati da - nema ni one posljednje boce piva 5th element. 

5. Žena za volanom

Muškarci se vole pohvaliti svojom hrabrošću, no kada se nađu u automobilu kojim upravlja ženska osoba sve pada u vodu. Oni vole imati kontrolu, ali i volan, u svojim rukama. 

6. Balerinke

Hoće li za izlazak njihova draga opet obući baš te, njima posebno mrske, cipele? Iako su ženama balerinke idealne zbog svoje udobnosti, oko 55 posto muškaraca smatra da noga u njima djeluje 'patkasto'. 

7. Je li dobar u krevetu?

Iako im je seks često na pameti, s tim dolazi i pitanje: što ako joj ne budem dovoljno dobar? Strah će biti veći ako je u prošlosti doista bilo problema na ovom području. 

8. Kada se poklope datum godišnjice i finale Lige prvaka

Muškarci znaju imati problema s pamćenjem datuma, među kojima su i datumi godišnjica. No, dobro će upamtiti datume važnih utakmica. Kolike su šanse da se ta dva datuma poklope? Oni kojima se to dogodilo ovo je svakako na listi 'muških strahova' jer moraju birati između djevojke i prijatelja. 

9. Upoznavanje roditelja

Upoznavanje roditelja veliki je korak u vezi koji uvelike određuje njezinu budućnost. To je već prvi problem, ukoliko muškarac još nije odlučio kamo vodi ta ljubavna veza. Drugi problem je, naravno, što ako se ne svidi njezinim roditeljima. 

10. Njezine prijateljice

Njezino srce je osvojio, ali što je s prijateljicama? Što će ta potencijalno opasna porota presuditi u njihovom ljubavnom slučaju? Mnogi muškarci zaziru od ženinih prijateljica jer su svjesni da su, na neki način, i s njima u vezi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?