SRUŠIO SE

Tragedija na obuci: Pripadnik ATJ Lučko preminuo nakon trčanja nasipom, drugi završio u bolnici

06.09.2022.
u 14:12

Jučer im je bio prvi dan cjelodnevne obuke, a poslijepodne su trčali nasipom

Pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko srušio se na nasipu u Zagrebu u ponedjeljak poslijepodne tijekom trčanja prvoga dana redovne obuke specijalaca. Preminuo je u bolnici oko 15 sati. Kako doznaju 24sata, u bolnici je još jedan pripadnik jedinice koji je sad stabilno.

Dodaju kako su se još dva specijalca osjećala loše. Jučer im je bio prvi dan cjelodnevne obuke, a poslijepodne su trčali nasipom. Neslužbeno se doznajemo kako su svi prošli liječnički pregled i bili su zdravi. 

Preminuli policajac imao je samo 30 godina, primljen je u Lučko u skupini s 30-ak novih pripadnika koji su dobili privremeno rješenje na šest mjeseci. 

Neslužbeno doznajemo da je preminuli policajac s područja Zaprešića i otac dvoje maloljetne djece. Obitelj i poznanici u šoku su jer je bio u top formi i živio sportskim životom. 

– Bio je redovni trening. Izabran je među kandidatima kao jedan od najboljih po psihofizičkim parametrima – rekao je za Dnevnik zapovjednik ATJ Lučko Mate Bilobrk o preminulom specijalcu te dodao kako je 30-godišnjak bio u interventnoj policiji, s A kategorijom liječničkog pregleda. 

– Ekipa iz baze mu je pomagala do dolaska hitne – istaknuo je Bilobrk. 

Drugi pripadnik ATJ-a, koji je završio u bolnici, inače je iz Siska, piše Dnevnik te dodaje da su ostala dvojica kojima je loše na kućnoj njezi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije