DR. FRAN MIHALJEVIĆ

Tragedija u zagrebačkoj bolnici: Preminula beba stara nepunih mjesec dana, imala COVID

02.11.2021.
u 20:41

Ove je subote u Klinici za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević' preminula COVID pozitivna beba stara tek 23 dana. Zasad nije potvrđeno da je novorođenče preminulo od COVID-19, doznaje 24 sata.

- Dana 20. listopada u Klinici je preminulo dijete staro 23 dana. Sve okolnosti smrti se utvrđuju te će nakon potrebne analize kompletne medicinske dokumentacije i eventualnih dodatnih postupaka javnost biti informirana o uzrocima smrti. Upućujemo iskrenu sućut obitelji u ovom teškom trenutku, piše u službenom odgovoru Klinike.

Kako se neslužbeno doznaje, beba je preminula oko 18 sati, tri sata nakon što su roditelji stigli u Kliniku s djetetom te čekali sat vremena da bi došli na red. Dok su čekali u automobilu, dijete je prestalo disati te su liječnici morali reanimirati na parkiralištu. - Evo i sad se tresem, koliko je to bilo strašno. Majka je viknula da beba ne diše, a doktori su je brzo uzeli iz auta i počeli reanimirati, rekla je žena koja je u to vrijeme čekala red ispred Zavoda. Liječnici su se nastavili boriti za život djeteta još dva sata u Klinici, no beba nije preživjela.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?