Vlada FBiH

Trajno riješiti smještaj Instituta za medicinsko vještačenje

10.10.2019.
u 13:37

Vlada Federacije BiH usvojila je informaciju Instituta za medicinsko vještačenje zdravstvenog stanja od 9. srpnja 2019. godine i izrazila opredjeljenje da, s ciljem osiguranja neometanog obavljanja poslova iz okvira nadležnosti, uključujući medicinsko vještačenje iz oblasti mirovinskog i invalidskog osiguranja, trajno riješi pitanje smještaja sjedišta ovog instituta.

Dana je suglasnost Federalnom zavodu za mirovinsko i invalidsko osiguranje da, s ciljem rješavanja ovih pitanja, u skladu s financijskim mogućnostima, pomogne u rješavanju pitanja trajnog smještaja Instituta za medicinsko vještačenje zdravstvenog stanja u Sarajevu.

Za realiziranje ovoga zaključka zaduženi su Federalni zavod za penzijsko i invalidsko osiguranje, Institut za medicinsko vještačenje zdravstvenog stanja i Federalno ministarstvo rada i socijalne politike, priopćeno je iz Vlade FBiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?