TUžiteljstvo TŽ:

Traži se pritvor za Adisa Mujkanovića koji je osumnjičen za ubijstvo maloljetnika u Tuzli

09.11.2020.
u 14:16

Postupajući tužitelj Županijskog tužiteljstva  TŽ je Županijskom sudu Tuzla stavio prijedlog za određivanje mjere jednomjesečnog pritvora za Adisa Mujkanovića (39) iz Tuzle zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kaznena djela ubistvo i pokušaj ubistva.

Postoji osnovana sumnja da je Mujkanović u večernjim satima 7. studenoga 2020. godine sudjelovao u tuči sa još dvije osobe unutar i ispred ugostiteljskog objekta u tuzlanskom naselju Šički Brod, pri čemu je i sam ozlijeđen od udarca flaše u glavu. U tuči je Mujkanović sedamnaestogodišnjem R.R zadao dva udarca oštrim predmetom u grudni koš od čega je preminuo, te je bratu oštećenog S.R
također nanio ozljede oštrim predmetom u predjelu leđa.

Uviđaj na mjestu događaja je obavio dežurni tužitelj u suradnji sa pripadnicima Odjela kriminalističke policije MUP-a TŽ. Tijekom očevida su izuzeti određeni predmeti koji će biti vještačeni, te su u tijeku i druge istražne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za događaj. Mujkanović je iste večeri, nakon što mu je ukazana medicinska pomoć, lišen slobode.

Obavljena je kriminalistička obrada te je uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu predat u nadležnost Tužilaštva.
Postupajući tužitelj je donio naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičenog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?