HOTEL VUČKO

Tučnjava na Jahorini, sukobu prisustvovao i kandidat za člana Predsjedništva: "Šake su sijevale na sve strane"

04.07.2022.
u 12:04

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina Nedeljko Elek prijavio je u nedjelju policiji da je napadnut u hotelu Vučko, piše Srpskainfo.

Prema informacijama ovog portala, Eleka su, među ostalima, napali i Mladen Lučić, vijećnik DNS-a u Istočnoj Ilidži, te Predrag Nešić, brat predsjednika DNS.a Nenada Nešića. U društvu s njima bio je i Nenad Nešić, ali prema prvim informacijama policija nije utvrdila da je on sudjelovao u tučnjavi.

Lučić je inače i jedan od vlasnika firme Legend i brat ministra za ljudska prava i izbjeglice Miloša Lučića.

Izvor portala Srpskainfo kaže da su za jednim stolom bili, među ostalima, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić, njegov brat Predrag i Lučić, dok je za drugim stolom bio Elek s društvom.

"U jednom trenutku došlo je do svađe između njih i počele su letjeti i boce. Tada je došlo do tučnjave između Predraga Nešića i Lučića s jedne i Eleka a druge strane. Šake su sijevale na sve strane", ispričao je iza Srpskainfo svjedok ovog sukoba. 

Dodao je da je čuo da je u ovom sukobu oštećen i Elekov automobil.

Glasnogovornica PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović potvrdila je da je došlo do sukoba i da je o svemu obaviješten dežurni tužitelj.

"Nakon kompletiranja predmeta N.P. će biti sankcioniran zbog prekršaja tučnjava i fizički napad, a L.M. zbog počinjenih prekršaja vrijeđanje i tučnjava i fizički napad", rekla je Stokanović.

Nisam sudjelovao ni u kakvoj tučnjavi i ne želim da se teško stečeni ugled Jahorine ruši takvim insinuacijama, rekao je predsjednik Nadzornog odbora OC Jahorina Nedeljko Elek.

On tvrdi da su Nenad Nešić i Mladen Lučić u alkoholiziranom stanju došli u hotel i imali sukob s osiguranjem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije