Branislav Borenović

U 100 afera RS oštećena za oko dvije milijarde KM

Branislav Borenovic
17.03.2016.
u 10:12

Borenović tvrdi da će objaviti još 50 afera, a podatke će dostaviti i nadležnim institucijama da bi bile procesuirane

Partija demokratskog progresa (PDP) je dosad na svojoj internet stranici objavila 100 afera za koje smatraju da su rezultat nezakonitog, neodgovornog i nepotističkog ponašanja vlasti u RS-u, kojim je učinjena financijska šteta oko dvije milijarde KM, priopćio je danas predsjednik te stranke Branislav Borenović.

- Taj novac znači tri milijuna KM više za mirovine, 20.000 novih radnih mjesta, 100 novih vrtića i dječji dodatak od 800 KM četiri godine, za svaku majku koja je rodila četvero i više djece, rekao je Borenović na konferenciji za novinare u Banjoj Luci.

Primjedbe zbog 100 objavljenih afera dobili su samo iz Robne kuće "Boska“ Banja Luka i Remontog zavoda u Bratuncu, pa Borenović tvrdi kako to pokazuje da su iznesene optužbe točne.

Najavio je da će objaviti još 50 afera, a podatke će dostaviti i nadležnim institucijama da bi bile procesuirane.

Međutim, do danas nijedna pravosudna institucija nije otvorila istragu o pitanjima pokrenutim u ovim aferma, koja su dostupna još od ranije i u revizorskim izvješćima i drugim dokumentima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije