Odluka gradskog stožera

U Banjoj Luci ukinuto obavezno nošenje maski na otvorenom

01.04.2021.
u 18:11

Gradski stožer za izvanredne situacije Banje Luke danas je odlučio da nošenje maske na otvorenom nije obavezno, ali je građanima preporučeno da se, radi zaštite sopstvenog zdravlja, u skladu sa situacijom pridržavaju propisanih epidemioloških mjera.

Kako je priopćeno nakon sjednice stožera odlučeno je da su od danas u Banjoj Luci dozvoljena javna okupljanja na otvorenom do 30 ljudi, kako predviđaju i mjere Republičkog stožera za izvanredne situacije za područje bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska. Zbog nepovoljne epidemiološke situacije ranije je banjolučki stožer donio mjere koje su strožije u odnosu na mjere koje je donio Republički stožer za izvanredne situacije.

“Na današnjoj sjednici konstatovano je da je trenutna epidemiološka situacija u Banjoj Luci i dalje nepovoljna, ali da je zabilježen blagi pad broja zaraženih na dnevnoj razini”, navodi se u priopćenju.

Na sjednici je konstatovano da su danas nakon usvajanja proračuna preduzete mjere generalnog čišćenja grada, koje je tijekom  protekle dvije nedjelje bilo obustavljeno usljed nemogućnosti vršenja transkacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?