prognoza

U BiH narednih dana oblačno s lokalnim pljuskovima

kisa
29.09.2022.
u 10:20

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje umjereno do pretežito oblačno vrijeme. U Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne se očekuju pljuskovi, ponegdje praćeni grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 18 do 24 stupnja.

Količine padalina u protekla 24 sata (mm): Ivan-sedlo 14; Sarajevo-Bjelave 7; Bjelašnica, Mostar 6; Bihać 5.

Prema prognozi, u petak, 30. rujna, pretežito oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 12 do 18, a najviša dnevna od 18 do 24 stupnja.

U subotu, 1. listopada,  jutro pretežito oblačno uz postepeno smanjenje oblačnosti tijekom dana. U jutarnjim satima rijetki lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura od 12 do 17, na jugu do 19, a najviša dnevna od 19 do 25 stupnjeva.

Sunčano uz postupno naoblačenje tijekom dana u nedjelju, 2.listopada. Poslijepodne i u večernjim satima, mogući su lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura od 10 do 15, na jugu do 17, a najviša dnevna od 16 do 23 stupnja, prioćeno je iz Odsjek za analizu i prognozu vremena FHMZ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?