Federalni hidrometeorološki zavod BiH

U BiH sutra sunčano, poslijepodne pljuskovi i grmljavina

kiša
ilustracija
31.05.2018.
u 15:30

U Bosni i Hercegovini sutra će više sunčanog vremena biti u jutarnjim satima i prijepodne. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost.

Od sredine dana, jači razvoj oblačnosti, će uvjetovati pljuskove i grmljavinu. Pljuskovi će lokalno biti i obilni, a postoje uvjeti i za pojavu grada.

Vjetar u Bosni slab istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini jugo.

Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 16, na jugu BiH od 16 do 20, a najviša dnevna većinom između 25 i 30, na jugu zemlje do 32 stupnjeva.

U Sarajevu se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom poslijepodneva očekuju se pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura oko 13, a najviša dnevna oko 27 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini danas je bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom dana došlo je do povećanja oblačnosti, a ponegdje je registrirana i grmljavina. Do kraja dana, očekuju se i padavine.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 13, Ivan-sedlo 24, Livno i Sarajevo 26, Bugojno 27, Gradačac, Jajce, Srebrenica i Trebinje 28, Bihać, Doboj, Sanski Most, Široki Brijeg i Tuzla 29, Banja Luka, Brčko, Grude, Mostar, Prijedor, Stolac i Zvornik 30 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije