Hrvatska bolnica “dr. fra Mato Nikolić”

U bolnici u Novoj Biloj izvedena prva ensoskopska operacija sinusa u regiji

08.10.2018.
u 16:25

Uz pomoć sportske kladionice Bet Live, bolnica u Novoj Biloj dobila je endoskopski aparat za operaciju sinusa, te je danas izvedena prva endoskopska operacija sinusa u BiH.

Sretan sam i ponosan što smo u Hrvatskoj bolnici “dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj uspješno obavili operaciju koja se nigdje u BIH ne izvodi rutinski. Još jednom smo pokazali da je ova bolnica centar izvrsnosti i da postajemo referalni centar za endoskopske procedure” kazao je dr. Mladen Čuturić, šef otorinolaringologije bolnice u Novoj Biloj.

Otorinolaringologija u Novoj Biloj ovom operacijom napisala je nove stranice povijesti. Rezultat je to jednog dugotrajnog procesa edukacija, kroz učešće na brojnim simpozijima i tečajima te ulaganja u skupocjenu opremu bez koje se ova operacija ne bi mogla izvesti.

Želim se zahvaliti prijateljima bolnice, kladionici Bet live, na čelu s direktorom gospodinom Goranom Jozipovićem i vlasnicima ,koji su osigurali sredstva za nabavku opreme te ravnatelju prim. dr. Velimiru Valjanu koji je uvijek bio moralna i materijalna potpora.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?