ŠTO SE DOGAĐA

`U braku smo, ali još se nismo seksali jer moj muž ne želi`

05.12.2018.
u 21:20

Ovo nije problem samo muškarca, nego oba partnera.

Dvadesetosmogodišnja žena u braku je već tri mjeseca, no brak još nije konzumirala. Tvrdi kako njen suprug odbija tu ideju. 

"Pitala sam ga direktno i odgovorio je da nije emotivno još spreman za taj korak. Znam da nema nikakvih fizičkih problema oko toga. " 

Anonimno je zatražila pomoć od psihologa na portalu TOI. Pitala je što joj je činiti, je li vrijeme da porazgovara s nekim vezano za ovaj problem. 

Dobila je odgovor kako je prva stvar koju bi oni kao par u ovakvoj situaciji trebali napraviti jest obratiti se stručnjaku koji će ih savjetovati što dalje i na koji način, utvrditi u čemu je problem i riješiti ga zajedničkim djelovanjem para i stručnjaka. Ovo nije problem samo muškarca, nego oba partnera. 

Nedostatak seksa u vezi stvara frustracije i može dovesti do ozbiljnijih problema koje možete spriječiti ako utvrdite uzrok problema u ranoj fazi. Postoji rješenje za svaki problem, samo ga treba htjeti potražiti.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?