”Neka Božić bude svima”

U Čapljini održano druženje građana uz ribu i kuhano vino

FENA/Općina Čapljina
24.12.2018.
u 20:52

U sklopu humanitarne akcije ”Neka Božić bude svima”, na Trgu kralja Tomislava u Čapljini upriličeno je tradicionalno druženje građana uz ribu i kuhano vino te podjela ribe građanima.

Druženju se već od jutarnjih sati pridružio i načelnik Općine Čapljina Smiljan Vidić.

”Ovo okupljanje na Badnji dan postalo je već tradicionalno događanje u Čapljini, kada povodom božićnih blagdana napravimo jako lijepo druženje, prilikom kojeg se prži riba, kuha vino, razgovara i dijeli onaj duh Božića, a naravno, za one koji to žele, tu je i svježa riba koju mogu ponijeti doma i pripremati. Upravo to je svrha, da se na ovaj dan pred Božić družimo i da je raspoloženje na razini, jer Božić je blagdan dobrog raspoloženja, druženja i opraštanja", kazao je načelnik Vidić.

Tom prigodom ispečeno je oko 150 kilograma ribe, a podijeljeno je isto toliko svježe ribe, objavljeno je na internetskim stranicama Općine Čapljina.

Blagdansku akciju organizirali su čapljinski Općinski odbor Mladeži HDZ-a BiH, Zajednica žena HDZ-a BiH ”Kraljica Katarina Kosača” Čapljina i čapljinski Općinski odbor HDZ-a BiH.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije