PROMO

U Konzumu od sada više od 35% domaćih neprehrambenih proizvoda u kategorijama sredstava za pranje, čišćenje i higijenu

07.07.2020.
u 14:02

Konzum u kontinuitetu radi na proširenju asortimana domaćih proizvoda u sklopu aktualne inicijative i dugoročnog poslovnog opredjeljenja pružanja podrške domaćim proizvođačima s ciljem umanjenja posljedica pandemije korona virusa na domaću proizvodnju. Proširen je kompletan asortiman Konzum trgovina, a značajan dio odnosi se i na neprehrambene proizvode te je sada udio domaćih proizvoda u kategorijama sredstava za pranje, čišćenje i higijenu veći od 35%.

„Jačanjem suradnje sa našim partnerima, domaćim proizvođačima, proširili smo naš asortiman u kategorijama neprehrambenih proizvoda koji se uspješno proizvode na našem tržištu. Namjera nam je bila da kroz plasman proizvoda na našim policama pružimo konkretnu podršku domaćoj proizvodnji. Ujedno, sretni smo jer smo u mogućnosti kupcima ponuditi još bolju i bogatiju ponudu posebno jer se radi o izuzetno kvalitetnim proizvodima uz povoljne cijene“, izjavio je Tarik Hodžić, rukovoditelj Službe nabave neprehrambenih proizvoda u Konzumu.

Podršku domaćoj proizvodnji Konzum pruža dugi niz godina, te je aktualna inicijativa pod sloganom „Kupujmo domaće jer domaće se voli jače“ poticaj za njegovanje još jačih partnerskih odnosa sa respektabilnim bh. proizvođačima poput Violete, EZ Busovače i Dukata iz Banja Luke.

"Udio Violetinih proizvoda na policama Konzuma je preko 40% i Violeta je lider u svim higijenskim proizvodima.Inspirirani potrošačem stvaramo visokokvalitetne proizvode i usluge čineći svakodnevni život boljim i jednostavnijim. Proizvodnja higijenskih proizvoda odlikuje se vrhunskom tehnologijom i automatizacijom te su kapaciteti proizvodnje iznimno veliki: 800 pelena/min; 5.700 litara deterdženta/sat; 75 tona papira/dan; 200 pakiranja vlažnih maramica/min; 500 komada higijenskih uložaka/min“, poručuju iz Violete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije