velika tišina

U Međugorju svete mise na hrvatskom jeziku bez nazočnosti vjernika

Foto: Marijan Sivrić
1/3
22.03.2020.
u 19:05

U nedjelju, u jedanaest sati Svetu misu u crkvi Sv. Jakova u Međugorju predmolio je župni vikar, fra Karlo Lovrić koja je izravno prenošena na valovima Radio postaje Mir Međugorje.

Misa je slavljena bez nazočnosti vjernika i slavila se u velikoj tišini. Istog dana u 17 sati molila se krunica, a u 18 sati slavljena je misa bez nazočnosti vjernika i hodočasnika. Kraj kipa u Međugorju susreli smo dvoje Kanađana supružnike koji će u Međugorju, kako su nam rekli, ostati dva tjedna. Oni su kraj gospina kipa molili za mir i kako bi se panike vratili u svoju Kanadu.

Međugorski župnik se obratio  svim ljudima dobre volje diljem svijeta:

„Dragi vjernici, naš molitveni program putem live streama pratilo 1 300 000 ljudi.“ kazao je na kraju večernjeg molitvenog programa međugorski župnik Marinko Šakota. Sada nastavljamo s prijenosom uživo molitvenog programa s vanjskog oltara crkve sv. Jakova u Međugorju. Svetu misu predslavio je dr. fra Miljenko Šteko, provincijal Hercegovačke franjevačke provincije, a nakon svete mise, prigodnu poruku, u ovim izazovnim vremenima, uputio je  međugorski župnik fra Marinko Šakota putem Livestreama. Budite uz naše radiovalove, uz Facebook live i putem Livestreama, kazao je na kraju misnog slavlja međugorski župnik .

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije