Tuga u Hercegovini

U Mostaru dan žalosti i posljednji ispraćaj tragično stradalih u prometnoj nesreći

27.09.2022.
u 07:32

U Mostaru je danas dan žalosti i posljednji ispraćaj tragično stradale o biteljiKrstić koja je u subotu oko 20 sati poginula u teškoj prometnoj nesreći na magistralnom putu M-17 u mjestu Buna –Zaton, kada su četiri osobe smrtno stradale i četiri teško ozlijeđene.

Dan žalosti u Mostaru je službeno proglasio gradonačelnik Mostara Mario Kordić, koji je ranije obiteljima  tragično stradalih uputio izraze saučešća i tuge zbog stravične nesreće u tom gradu.

U nesreći je poginula tročlana obitelji Krstić iz Mostara, bračni par Boris (35) i Marijana (34) te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kćerka zadobila ozljede opasne po život i na liječenju je u SKB-u Mostar.

Posljednji ispraćaj tragično stradale obitelji Krstić bit će održan u 15 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, gdje će članovi obitelji od 14 sati primati saučešće.

Tročlana obitelj bit će pokopana na Rimokatoličkom groblju u naselju Ortiješ, a misa zadušnica će biti služena uz pokop.

Njihova tragična smrt zavila je u crno Hercegovinu, a obiteljima tragično stradalih izraze saučešća upućuju brojni građani iz svih krajeva naše zemlje kao i visoki dužnosnici sa svih razina vlasti.

Bračni par je poginuo u stravičnoj nesreći u kojoj su sudjelovala četiri automobila te su četiri osobe poginule i još četiri teško ozlijeđene.

 

Očevid koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, pod rukovodstvom dežurnog tužitelja je trajao više od pet sati, a promet je za to vrijeme na ovoj dionici magistralne ceste je bio potpuno obustavljen.

Županijsko tužiteljstvo HNŽ je naložilo obdukciju tijela stradalih i vještačenje svih automobila koja su sudjelovala u prometnoj nesreći te poduzima sve zakonom previđene istražne radnje da rasvijetli okolnosti koje su dovele do tragične nesreće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?