INTERA Tehnološki Park i Adizes South East Europe (ASEE) organiziraju seminar "Upravljanje promjenama"

U Mostaru jedan od najboljih seminara iz područja menadžmenta

seminar
08.03.2016.
u 11:23

Centar za obuke INTERA Tehnološkog Parka Mostar u suradnji s Adizes South East Europe (ASEE) organizira seminar „Upravljanje promjenama“ koji će se održati u srijedu, 16.3.2016. godine u INTERA Tehnološkom Parku, dvorana OSLO (1.kat).

Europe (ASEE) organizira seminar „Upravljanje promjenama“ koji će se održati u srijedu, 16.3.2016. godine u INTERA Tehnološkom Parku. Seminar će se održati u dvorani OSLO na prvom katu.

MN: Seminar iz menadžmenta

Upravljanje promjenama je najposjećeniji seminar iz menadžmenta na području jugoistočne Europe. Predavač je Boris Vukić, partner i suosnivač ASEE, a ovaj seminar će obuhvatiti ključna pitanja sa kojima se susreće menadžment svake kompanije. Polaznici seminara će obraditi sljedeća pitanja:

- Jeste li svjesni važnosti promjena u poduzećima?

- O čemu ovisi uspjeh poduzeća?

- Vaši zaposlenici baš i ne vole promjene?

- Koliko je poduzećima potrebno fleksibilnosti i kontroliranosti?

- Kako predvidjeti kvalitetu odluka?

- O čemu ovisi vitalnost i poslovna sposobnost preduzeća?

Vlasnici kompanija, direktori, menadžeri, voditelji odjela će imati priliku da tokom ove edukacije daju odgovore na pitanja sa kojima se u svom radu svakodnevno suočavaju.

Zasigurno se radi o jedinstvenoj prilici da svi zainteresovani nauče kako upravljati promjenama unutar preduzeća i kako povećati vjerojatnosti donošenja dobrih odluka. Kompanije teže da uspješno i uspešnije vode razgovore sa zaposlenicima o promjenama, donošenju odluka i organizaciji posla, a upravo ova edukacija je okrenuta u cilju rješavanja ovog problema.

MN: Osnovne teme

Seminar će se fokusirati na teme koje se tiču upravljanja promjenama, otporima na promjene i njihovo svladavanje, zatim kako donjeti i predvidjeti kvalitetu odluka, postići zavidne rezultate, adminisitriranje. Osim navedenih tema seminar će obraditi i teme poput: Poduzetničke uloge, integracije, stilovi dobrog i lošeg upravljanja, konflikt stilova, mit o idelanom menadžeru, predviđanje efikasnosti odluka, odnos nadležnosti i ovlaštenja, odgovornost, kao i gdje se nalazi moć u organizaciji, konflikt interesa, uzajamno poverenje i o čemu ovisi uspjeh poduzeća. Kompanije na pet prijavljenih zaposlenika iz istog poduzeća ostvaruju popust od 20%! Broj sudionika je ograničen. Uplatom kotizacije do petka, 11.3.2016. osiguravate mjesto na seminaru!

Kotizacija za učešće po sudioniku iznosi 220,00 KM (+PDV). U cijenu je uključeno:

- Stručna predavanja ASEE konsultanata,

- Pisani materijali koji pokrivaju program,

- Popis sudionika seminara s podacima za daljnje kontakte,

- Certifikat

- Ručak, kava i piće za vrijeme pauze.

Više informacija kao i prijavni obrazac potražite na službenoj web stranici Intera TP (www.intera.ba)

Kontakt osoba: Sanja Čolak (sanja.colak@intera.ba).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije