temperature

U Mostaru jutros u 8:00 sati 26 stupnjeva

02.08.2018.
u 09:09

U Bosni jutros je pretežno oblačno vrijeme. Lokalno pljuskova i grmljavine ima u sjevernim, sjeveroistočnim i centralnim područjima. U Hercegovini je pretežno sunčano. 

Temperature zraka u 08.00 sati: Bjelašnica 12 stupnjeva, Ivan-sedlo i Sokolac 17, Bugojno 19, Bihać, Livno, Sanski Most, Sarajevo i Zenica 20, Bijeljina, Srebrenica i Tuzla 21, Banja Luka, Brčko, Doboj, Gradačac i Prijedor 22, Grude 23, Trebinje 24 i Mostar 26 stupnjeva.

U Bosni će danas biti pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini sunčano će biti prijepodne. Od sredine dana prema večernjim satima jači razvoj oblačnosti će i u Hercegovini uvjetovati lokalne pljuskove i grmljavinu. Danas su izgledni obilniji pljuskovi. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 24 i 29, na jugu zemlje od 32 do 35 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?